Bara sängen och tv:n står kvar...

SEMESTER!! (Arbetslös, hehe)

Imorgon 4.30 bär det av... Vi har packat som galningar hela kvällarna fram till ett typ sen har jag stigit upp sex morgonen efter för att gå till jobbet. Hoppas jag får sova gott nu i bilen så att det blir lite "kortare" resa!

Det känns bra att flytta men overkligt.

Kommer lägga in bilder från lägenheten och resan så fort vi får upp datorn i Göteborg. =D

Gaaah!!! Nu smäller det snart!!!

Känns som att när jag stänger detta blogginlägg äre allvar..

ok.. tre... två... ett................

GAAAH!


Dagarna efter - dagarna före

& årsfesten var jättekul! Tack alla som va där å tack för vår fina present! Vi kunde verkligen inte fått något bättre!! (ok, en dubbelsäng ikl. madrasser från ikea hade varit ok också, hehe!) Ni är bäst!!!

Sen så har jag sett ut som en kokt kräfta i två dagar nu för vi for till boviksbadet söndag vid ett å så låg vi (jag, andreas, sandra s och emelie w) där till tre. Osmart för jag hade inget solskydd alls!! Ajaja, min rygg kliar men det gör ont att klia tillbaka!!

jaja, Ikväll har vi iaf tvättat kläder och städat ur förrådet. Imorgon blir det att bestämma kläderna för resten av vekan å sen packa ner resten. Det är rätt skönt för nu kan vi ställa alla kartonger som är färdigpackade i förrådet så får vi undan dem å vet vilka som är fyllda. Sen imorgon vete tusan om det lite blir att plocka ihop prydnaderna också. Dom är ju inte sådär jättevikiga att ha framme i nån dag tiil - det är bäst att jobba medans man har tid för tiden kommer ta slut. Tro mig! Sen ska jag packa toagrejerna också. Stda ur lite, slänga min mascara tex.. Den är rätt gammal!

Diana ska då få ta nån inpacking å vad det va allt mest...

MuMs! Mys på g. Bye!

60-årsfest!!

20+20+20=60!! Nu har man varit en sväng till mamma och pappa för sista gången innan flytten. Är ju bara 7 dagar kvar, knappt det ens. Konstigt!! Men jag håller som endå på vänja mig, det känns ok att flytta nu.

Ikväll ska jag iaf ha kul å sandra och jag ska dricka glodstrike-shots! Lugnt givetvis så det inte gå helt överstyr^^ hihi!

Bloggen har ju som legat nere ett tag men nu när det närmar sig och när vi kommit ner å packat upp den så ska jag skriva mycket mer om vad som händer, hoppas ni vill läsa!

Jaja, nu ska jag kolla partylåtar!

Sjuk!

Blev dunderförkyld igår! Och idag ska jag jobba, En bruduppsättning och en make up. Skit!

Jaja, nu ska jag till jobbet.

Melodyclub...

 Det var mysigt

 Det var rockigt

 Å han va söt

RSS 2.0