Snabbmat och promenad!

Det blev snabbmat till middag så att vi skulle hinna ut och promenera idag. Och så var vi ju lata också förstås :P
Men det var gott och skönt med en promenad och jag ska göra köttbullar imorgon!! Gött!


Bara jobb imorgon fredag och sen lö och sen blir det må-to så kommer mam-pap hit! är ledig på fredag. Dom kommer nämligen 12 på fredag och det är kul att vara ledig då ju! Ska bjuda dom på lite överraskning med chokladmousse till efterrätt :D Välda Gött!

Dom ser på sin julklapp från oss "barn" ikväll. Joe Labero på Eddahallen i Skellefteå. Ska ringa dit sen och höra om det var bra...



Vi ska ha ett mysigt hus på landet när vi blir stora. Bara så ni vet.

Äntligen!

När jag skulle skriva blogg och sätta in bilder på bloggen efter påsk så var ju bloggen nerlagd och sendan dess har det inte blivit mycket skrivet.

Diana var iaf här till påsk och vi hade kul, var på stan å shoppade, gick ut på krogen och var på StarBowling... Vi var på trädgården och som vanligt har man aldeles för lite kläder när man går ut. Men het var man :P ;)

   


Så kommer mamma och pappa hit den 25/4. Blir kul, dom har ju inte sett vår lgh ännu. På kort iofs men de är inte samma sak. Och så längtar jag ju efter dom ju :) Puss!

Sydde gardiner igår - Duktig flicka! :D Blev dock en enkel variant med kanaler och inte sånna hällor som man hänger upp i. Nice, har inte bytt gardiner i köket sedan vi flyttade in. Blir nog en sväng till på rusta eller jysk eller ngt för att köpa en bunt till med 5m tyg så att jag kan sy till sovrummet.

Nu ska vi äta blåbärssoppa till frukost och sen gå ut en promenad i solen! Det ska visst bli sämre väder ikväll..

Och så en semla på slutet för att fresta er alla.


RSS 2.0