Semlor!

Imorse smög jag upp och började baka semlor medans andreas låg kvar och sov. Sen kröp jag tillbaka till honom och myste en stund, det var superdupermysigt!! Sen bakade jag klart semlorna och en formfranska och det blev frukost. Gott!

Igår hade vi värsta myskvällen också med god mat, gott vin och en rolig film :D

Pratade med Diana häromdagen också. Jättebra att få göra det - hon har så bra idéer till bröllopsmaten!! :D Tack gumman - pusspuss!

Nu ska jag ordna med gästrummet. Vi var ock köpte ett skrivbord igår på morgonen och så ska jag åka idag om jag orkar och köpa en stol. Det blir den gamla skrivbordsstolen till gästrummet och en ny till datorn.

Stackars Andreas är sjuk så det blir nog film i soffan idag för oss. Allmänt mycket mys är visst bra för hälsan :D

Hm, så var ju en stora frågan just nu - Tärna eller inte tärna!? Jag vet verkligen inte!!!!!
Den lite mindre frågan är - Hur tusan ska jag ha min bukett jag vet inte det heller. Inte en susning om vad jag tycker är snyggt. Tur att det är länge kvar!

Haha! Och om ni undrar varför ni fick inbjudningarna så tidigt så får ni fråga min kära mor som inte alls skulle skicka ut dom så tidigt, men hon var rädd att nån skulle hinna boka semesterresa eller ngt så hon bara skickade ut dom sådär vips utan att säga ett knyst! Sen så var hon visst rädd att min farbror skulle få veta det via en kvinna i byn innan han fick inbjudningen men jaaa jag vet inte om det hade gjort så mycket men nu äre gjort och jag kan ju inte vara arg på henne hon är ju så snäll min mamma!

RSS 2.0