deppad

Jag vet inte vad det är som gör det men humöret åker återigen berg-o-dalbana och jag blir så less! Det känns kasst att må så kasst. Jag brukar inte blir höstdeprimerad men det kanske är något sådant som hänt nu.. Jag vet inte vad annars det kan bero på.

Andreas jag behöver dig!!! Bli inte less på mitt humör - jag gör så gott jag kan för att stå emot... Jag är ledsen om jag gör dig ledsen men jag lovar.. Under allt konstigt humör som har tagit över min kropp är jag din söta mysgumma :)

Lycka...

Men lite ångest över en ny jobbvecka.. Trevligt att ringa sandra idag och prata av sig lite. Tack för att du lyssnade. Det löste sig till slut. Det rann lixom av mig allt det knasiga humöret som jag haft hela helgen.

Men mest vill jag bara skriva lite.. Skriva av mig lite lycka, hur knasigt det än kan låta, men jag har inga ord för det. Inga andra ord än "Jag älskar dig". För det är det jag gör. Av hela mitt hjärta.

Jag vet att du alltid finns där för mig. Du är min bästa vän och min älskare. Min klippa, mitt stöd och min lyssnare.

Tack.

Shoppingrunda!

Fick så mycket i lön!!!! Yiiiiiihaaa!

Köpte skor på skopunkten idag. Ni kan ju gissa - Jepp! Jag kom hem med tre par. Ett par svarta vinterstövlar, ett par lila pumps och ett par mysiga tofflor :D Jag ska lägga in bilder så fort jag har laddat kamerabatterierna :) Dom är så fina!

Nä nu lagar jag mat så jag skriver mer sen.

Justja. Vi stannar över nyårs i skellhell! :D Kul!!!

-----------------

Det dyker upp i tanken hela tiden men jag blir ju typ less på det ju! Först var det om så konstigt men nu så är det lite jag vet inte.. Mera avslappnat men vi får väl se till sommaren om man verkligen vågar hitta på ngt sådant. Fast nu vill jag bara ha sommar så att hjärnan kan få göra ngt och inte bara behöver fundera å fundera och fundera. Man blir ju snurrig av mindre! Sommaren 2008 och 2009 kan ju bli spännande...

Men alltså. Det var en lååååång kö in på systemet i nordstan idag. Ja, du läste rätt. Vi fick köa för att komma IN!  Huuva! Tack och lov kom vi just innan den största hopen så vi fick oss lite rött sundance. Jag gillade det! :D Antagligen skulle alla festa ikväll. Det är ju lönehelg!


Pusspusspuss

bloggelogg

Idag har jag varit ledig. Skönt! Men jag steg upp och gjorde lunch till Andreas innan han for till skolan imorse och jag var så trött!! så jag har ångest inför imorgon bitti. är jag lika trött då som imorse så då dör jag ju!

Nu ska vi intaga socker i form av bulle + bulle+ äppelknyte :D Yey!

Ska man våga ringa till skottland? Jo, va fan!


Kramis!

ps. emmabom måste bli bättre på att skriva i sin blogg.


Ledig dag

På stan med karln och shoppa lite smått och gott! ;)

Sen mat. Men jag är sjuuuk! snörvel.. host.. snyt å blås.

RSS 2.0