yr.no

Yesyesyes!!! Precis lagom varmt, precis lagom sol och inget regn!! Hoppas hoppas hoppas att dom håller fast vid lördagens väderprognos nu och att den stämmer!!
Var och fixade igår lite men vi kommer måsta fara till finnträsk igen och ordna lite till och sen på fredag förstås och duka. Åker till Eriksdal ikväll och ska klippa mamma och pappa och bror min för dom ser ut somm troll :) Inte pappa så mycket kanske men de andra! ^^^

Så himla kul att träffa sandra i lördags natt på statoil! Vi var bara förbi en sväng för att köpa en påse chips och vem hoppar på mig och kramas om ite sandra!! :D:D Jag blev så glad! :D Ska träffa henne idag ska vara fixa nån grej först. Och sen år frågan om jag inte ska ta och lägga på skumtoning igen på längderna. Men bara på längderna denna gång annars kommer det bara bli gult, hehe.

Vad ska jag mer göra idag? Jo! träffa Camilla och diskutera frisyren men just ja!! Jag glömde ju skriva ut bilderna! Kanske kan jag göra det hos Thomas - hoppas att hans skrivare är ikopplad.

Nu ska jag träffa Sandra!! Tjoho!!

servettvikning

Jag är KUNG!

Var hos prästen igår coh sen for vi till Finnträsk. Jag (vi!) blir alldeles matt av alla frågor och fixerier!! Kan vi bara få gifta oss snart? Det är ju det som är det jag längtar efter och som är viktigast för oss! Självklart ska det bli kul med en fest sen det får ni inte tvivla på kära vänner.
Men! Det är endå en massa små grejer som vi måste bestämma. Vi blev nog lite väl överrösta av beslut igår så vi blev helt matta och lite nedstämda... Jag känner att jag vill kunna slappna av och njuta av semestern! Tur att Andreas är ledig i helgen! Nu släpper jag allt. Gå på stan nu istället :D Vem vill med? Näjustja. Klockan är ju bara tjugo i nio. Fixar lite till så släpper jag det om en timme. Pjuh! Jag ska sätta mig ute och trä pärlor.

väderprognos

Nu har väderprognosen nått bröllopsdagen.  Just nu ser det ut som moln men uppehåll och 15 grader varmt men andreas säger att man inte kan tro överhuvudtaget på en tiodagarsprognos. Han har nog rätt så jag kommer fortsätta kolla vädret varje dag.

Hårbekymmer...

Jag har kämpat hela morgonen med mitt hår. Jag skulle ha gjort bara ljusa slingor! Fan så dum man är när man inte gör samma en sista gång, speciellt såhär tätt inpå bröllopet men jag tänkte att det skulle vara lite kul (och snyggt!) med lite annorlunda men endå nästan samma. Dessutom har jag inte varit riktigt nöjd varje gång när jag sett mig själv på kort för den gamla färgen passde inte till 100%. Nu står jag här med en helt annan färg och ingen chans till att göra om det för då trillar håret av och det kommer hur som helst aldrig kunna bli samma endå. Jag kan inte göra ngt alls annat än att kämpa med skumtoning och hoppas att jag känner att det duger. Men jag vill inte att det ska duga jag vill vara så snygg som aldrig förr! Jag är helt uppgiven. Men det blev iaf lite bättre med skumtoningen. Och ångest har jag, det skär i hjärtat. Men jag kan verkligen inte göra ngt mer. Hoppas jag vänjer mig, jag har typ 15 dagar på mig.
Kom hem och krama mig älskling! 


ny färg

JAG DÖR! TÄNK OM ANDREAS INTE GILLAR DET!!!!
Och jag får inte veta föränns imorgon...

Svullar i mig pizza.Urk.


Shop til' u drop!

Oj! Jag har ALDRIG i hela mitt liv gjort av med så mycket pengar på så kort tid!
Hjeronymus ansiktsrengöring- GRYMT vill jag lova! Tog typ 1,5 timme och det var verkligen kanon! Och sen har jag slösat massor med pengar på annat men jag menar vad gör man tex. när man hittar ett par snygga skor som sitter som gjutna? Då köper man dom! Jag lär ju inte vara såhär lyxig jämt men åh, jag skulle kunna vänja mig vid det fooort ^^
Pics på allt jag shoppat:
 Jeans från JC/Diesel, Sjal från Cubus, gammal tröja! (Tack kusin Helena!)
Olivolja och vinäger från Olivolja etc., Hjeronymus x3 + Fuktkräm fr. Guinot, Sockar HM, ID bare minerals kit. 
Jeansshorts Zara, skor Gabor. Linnet är mkt gammalt ^^
Skor Gabor
Skor Keds. (Dom är marinblå inte svarta)
Och en liten på skorna igen ^^

Nu ska jag gå och laga mat! Färskpotatis! :D

33 dagar kvar

Nice!

Bjuder på en liten pic från lördagsmyset.

Och kvällens kläder:


RSS 2.0