Ny frisyr igen!

Nu har jag klippt mig igen. Kortare denna gången. (men låångt på huvudet och i luggen.) Skönt för nu kan jag styla det på en massa olika sätt. Kommer väl allt som oftast se ut såhär till vardags men jag ska lägga in lite andra bilder på stylingar också varefter jag hinner. Uuuunderbart!!

Dagens styling:


Nu ska jag gå och göra lite frusysslor som tex. laga mat. :) Och förbereda för svärfars besök! (Nice att få kalla dom svärfars på riktigt!)

Åh! nu ringde Andreas!! Snart är han hemma!! Tjohoo!!

Fru-sysslor

De har inte blivit mkt städande i helgen men jag har däremot krupit ihop intill mitt pluggo till make och lyssnat på musik och gosat lite. Ahhhh! Underbart!!

Men nu blir det baka av!! Kokoskaka med chokladkross!! Och middagarna i veckan ska jag komponera ihop så vi slipper det efter jobbet. Grymt skönt vill jag lova fastän lite jobbigt just när man sitter där och ska sätta ihop menyn. Haha! Andreas säger att han börjar misstänka att jag är en "feeder" men jag gillar ju bara att baka ;) Det är ju han som äter!! ;)

På Torsdagkväll kommer svärfars!! :D Ska bli KUL!



Åh, Andreas är så härligt snäll, söt, snygg, sexig och alldeles.. alldeles.. underbar!! *In love. Always*

kort inlägg

Var på fest i fredags. Somna halv 4 och steg upp sju för att åka ivåg och jobba. Fyyy så tungt! Men jag hade SÅÅÅ kul!! Vi skulle vara hemma tlv men jaaa, vips så var klockan två... Är det några som vet hur man får ett party att bli rikitgt bra så är det detta gulliga och roliga gäng med tekniska fysiker!

Har blivit sjuk igen.
Nu: krypa ihop till en liten boll i såägen
Sen: plocka upp alla kläder från golvet och gå till affären

smygtitt på frissen

En liten peek-a-boo!


När det fönat är rakt ner är det en page. Inte så diagonalt framåt som det ser ut på bilde. inte så kul men det är bra för mitt hår, det lägger sig så automatiskt. Så kan man ju poppa till det men det blir nog en ny frisyr om ett tag. Page känns lite... ute.

Kram!


Long time, no see....

Har bara inte haft energi att blogga. Och jag lovar inte att jag kommer bättra mig än. Det är fortfarande för dint väder ute, för mkt annat att tänka på... Hoppas att ni kan förlåta mig kära vänner.

Hösten innehåller en massa resande och jag misstänker att den kommer gå otroligt fort.

1-5/10 Svärfars på besök!! :D
23-25/10 Till Umeå för att hälsa på underbara Diana! (Har du tid att träffas en kort sväng Linda? :D )
30/10-1/11? Emelie??
27-28/11 Sthlm för att fira Mona!
22-27/12 Jul i Skellefteå. Men det blir bara en korthelg. :(

Sen får ni ju komma ihåg att jag jobbar varannan helg så nog har jag att göra minsann!!

Vi spelade scrabble igår men jag var nog rätt trött för jag blev sååå arg!!! Gud så dålig förlorare jag var igår! F*låt älskling! =X

Idag är jag alltså ledig och har städat garderoben och annat smått och gott. Tyvärr har jag fått tillbaka lite halsont. Inte bra!!

Har ni sett mina söta skor förresten som jag köpte för några veckor sedan? Hittade ett par stövlar idag när jag lämnade in våra utstädade kläder. Snygga, sköna men jag vet inte säkert vilka byxor jag ska ha till?!

Vintage kallas det visst...

Sen så har jag KLIPPT MIG! Men jag måste fixa håret innan ni får en bild!

Andreas har jättemkt i skolan nu. Jag hoppas verkligen att det blir mindre efter jul. Eller iaf i fyran. Han tar sig tid att mysa med mig iaf och det uppskattar jag! Men han kanske inte borde göra det utan plugga istället.. hmm. Jag är iaf less på skolan!! (Fastän det inte ens är jag som pluggar ^^!) Här kommer iaf inte att hinnas med att avlas några barn så jag ser fram emot att få träffa den glada lille Hugo i Stockholm i november! Och förhoppningsvis redan i Umeå i oktober!

Nu ska jag småstäda vidare och sen laga ratatouille!

I högtalarna: Andrea Bocelli


RSS 2.0