Smycken..

Åh jag är så glad - det kommer bli otroligt vackert på bröllopsdagen med smyckena jag fick i arv från min älskade farmor! Jag längtar efter att äntligen få bära de vacka örhängena och halsbandet!

ok goa vänner - kan hända att det kommer fler sånna här bröllopsinlägg nu när det endå börjar dra ihop sig lite :) Men snart kommer Diana och då blir det PARTAJ SHOPPING TJEJSNACK MM!!

och på lördag ska jag på stan med andreas och hämta ut mitt inramade gesällbrev. :) Och gå på en jättefin secondhand shop jag hittade! Vilka snygga skor dom hade i skylten!! MUST HAVE! hoppas det va rätt storlek!

Baluppsättning....

En av de baluppsättningar jag gjorde förra veckan. (Syns dock att blåsten varit i lockrna och rufsat runt lite men det gör inget)
Enjoy!
 
Tack Rebecca för bilden ! (Snacka hår hon har den bruden helt underbart hår att jobba med! Det är inget löshår i heller!)

SOMMARKLÄNNINGAR! Och kärlek till mina vänner...

JAG VILL HAAA!!! Till helgen då Diana kommer då sjuttsigen ska jag hitta en riktigt fin!! Ochefter jobbet ska jag ha den på jobbet dessutom! (har jag den inte där kommer jag ju aldrig kunna använda den, jag är ju på jobbet jämt typ).

Rinde Stina idag :D Sååå himla kul att hon vill sjunga!! :D Och kanske en till vän ska ta ton dessutom :D
Inte på sång dock... Och allas vår fotograf Susanne ska fota! Yey! Ni är sååå himla snälla allihopa! Det betyder supermkt för oss ska ni veta! Pussar i massor!

 Ni är så söta, typ såhär söta (sockerkristyr på sockerbitar=supersött)

...!

Känslan. Ibland går det för fort. Ibland går det för sakta... Vill ha den spikraka vägen men vill också ha skogsstigen som slingrar iväg. Det blir både fel och rätt. Hur man än vrider och vänder på det... Allt blir fel. Och rätt.


Bara 44dagar kvar :) 
Bonnstan -08

Fairytale.

Kul final i eurovision igår faktiskt! Många bra och vinnaren var en av de bästa absolut! Vilket är mkt ovanligt, hehe! Men jag gillade han som gick ut som etta också. och greken HAHAHA! Och dom dansarna i romarkläder i silver! Loove! :D

Jag blev iaf tvärdålig igår kväll och nu har jag en fet förkylning...

HAHA ni kommer inte tro mig men jag är rädd att jag kommer att bli för brun om jag förtsättar sola två dagar i veckan fram till semestern. Det trodde ni inte va! Men jag vill inte vara brunare än vad jag blir under en sommar (dvs inte mycket). Tänk om jag ite blir lika fin i min brudklänning om jag får färg! Jag var ju jättefin i den på vintern å då var jag ju blek.. Men vad tusan kan man bli mindre fin om man är brun? Jag tror fasen det! Jag vill vara lite rosa också ^^ sen vill jag ju inte ha hudcancer heller. www.andreasochsara.weddingannouncer.com Andreas ska prova sin kostym nu i helgen också, den är så snygg!! (Men ni får inga bilder på den!) Åh! Sen har vi kommit på ingångs och utgångsmusik! Kommer bli så grymt!


Nä nu måste jag kanske äta lite. Men vänta! Jag har ju ätit lunch redan :S Jag måste ju ha fått förkylning i minnet också... 
Då "måste" jag väl spela lite tvspel då... YES!

Två veckor sen kommer Diana på besök och det ska bli såååå urbota kul!


Kram på er! Inte länge kvar nu!!!! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!


 


Svennebanan

"Promoe - svennebanan"

Jag kan inte annat än älska den låten!

mixade pict.

 

1. Mitt fruktträd har bestämt sig för att blomma igen. Galet mycket överallt dessutom!
2. Renslickad skål och en ny redo att ätas upp. Paj i snygg portionsform på fot!
3. Jag har blivit riktigt haj på att göra inbakad fläta på mig själv! Inte så bra kort men den blev faktiskt perfekt rak!

Nu är pappren till skattemyndigheten inskickade och nu väntar vi på att få hindersprövningen i brevlådan samt bekräftelsen för namnbytet.

Städa ska jag göra nu.. suck.. Andreas är i skolan - dom har tenta på måndag... Syrran är på besök också men sover inte hos oss. Vi ska på liseberg idag hon och jag. INTE karuseller utan trädgårdsdagar. Jag ska gå en kurs i blomsterbinderi =)

Justja, jag ska göra lite till bordsdekorationerna också..

I spotify idag: Gentleman


Jobb

Började 8 idag, va på jobbet redan halv sju för att hinna städa undan lite innan min första kund. BRUDUPPSÄTTNING! Jag va rätt ångestfylld infr uppgiften igår kväll fär hon har inte ett lätt hår den kvinnan... Men tro det eller ej så gick det över på morgonen! Och det blev bra! Det dära med slarvliga uppsättningar är inte min grej lika mkt som sånna stilrena frisyrer.

Oj, vad det nu ska bli av min egen bruduppsättning kan man ju fråga sig...

Jaja, sen hade jag iaf två till kunder och det gick också bra. :)

Goda mackor gjorde jag och andreas till lunch och så har jag slappat hela dagen. SKÖNT! Nu ska jag nog försöka få andreas till å spela Scrabble men han kan ha fastnat för djupt i lördagsfilmen redan...

Andreas har fått veta när han jobbar på Rönnskär! Nice att han inte börjar föränns den 16. Men han måste ju hinna göra hälsoundersökningen också.

RSS 2.0