Otroligt effektiv dag!

Ídag har vi varit på stan HELA dagen! Wow! DEt har inte ens varit jobbigt! Nere i centrum i Göteborg pallar man ju inte vara länge alltså det är så stressigt och mycket folk. Lite jobbigt blev det på slutet iofs för det va lite väl mycket folk men i stort sett riktigt lugn och skön dag. Vi har shoppat en hel del:
1. Kostymskor till Andreas
2. Julklapp till Linda
3. Julklapp till Thomas
4. Vigselring
5. Tyg + tråd till klänning
6. Sprit
7. Intersportsockar till Andreas
8. Concealer

Sen i övrigt så har vi gått runt och känt på stämningen i staan samt gjort några bokningar såsom fotograf, frisör och makeup.

Nu ska vi mysa och se Jeff Dunham på femma och kanske en film sen också.
MYS 110%!


18 DAGAR!

Wow!

18 dagar i skellefteå!

Vi syns!

One more to go

En vecka kvar! Ska bli grymt skönt med semester!

Har inte uppdaterat min blogg så bra men just nu är det så fullt upp så jag hinner helt enkelt inte skriva.

Idag har jag bakat gooda kakor och nu ska jag börja med middagen samt diska bort lite. Städade igår - skönt att äntligen få lite ordning!! :D Nästan alla julklappar är klara... Men vad ska man ge till sin morbror? Riktigt knivigt! Förslag? Justja!! Kom just på att jag ju ska köpa två julklappar till. Ojdå jag som trodde jag va klar. Jag visste väl att de va ngt jag skulle in till stan å göra! Jaja, jag får fixa det efter jobbet på frölunda torg.

Det känns som att det börjar hända lite saker nu. Vi har bestämt flera saker till bröllopet. Ska bli skönt att köpa ring och boka frisör, fotograf, blommor mm nu när vi kommer upp. Om dom nu inte tycker att vi är för tidiga så att dom vägrar ta emot bokningar :S Men nästa gång vi kommer till Skellefteå är det ju bara nån vecka kvar och jag föredrar att alltid prata öga mot öga istället för att bara ringa. Undra om man ska ta blommorna från Buketten eller från Kåge blommor kanske? Har hört att kåge har mycket fräsha snittblommor. Sen har vi ju Atlegard eller vad dom nu heter men jag har ingen aning alls men jag kan tänka mig att dom kan göra lite "spejsade" grejer..? KUL!

Nu - "Besikningsgubben" till middag!

Detta med politik.

Jag brukar inte direkt engagera mig men ibland blir man ju upprörd. Varför satsar man inte på att bygga bostäder? Skulle ju få igång jobben lite och dessutom skulle det bli mindre bostadsbrist. Två flugor i en smäll! Dom måste ju fanimej va tröga... Suck!

I helgen blir det först jobb lördag till typ halv två å sen blir det att köpa en juleklapp till bror min samt JULPYNTA! Sen ska jag ha en bakardag men det blir nog söndag. Fast... Pepparkaksdeg måste man ju göra dagen innan den ska bakas ut. Hemmagjord pepparkaksdeg är ju bäst!!!

Jag hade kunnat tänka mig att gå ut på krogen. Var är alla mina söta tjejpolare!? Åja, Andreas hade ju fått duga om det nu inte varit för jobbet.

Jag längtar till jul! Skönt att komma hem (och kul med allt kring bröllopet som ska fixas!) 

RSS 2.0