Folk med för mycket fritid

Sådana finns det definitivt men kolla in! Dom blir verkligen bra också: http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=3202

Sen ska vi ju klargöra det en gång för alla. Det heter negerboll! :
http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=8232

Klistra in i webbläsaren så kan ni se. Gör det - det är värt det!


Ja, idag har andreas då äntligen ledigt! Vi ska äta pizza till middag! Yes!!!!!!!!!! Vi har ätit pizza en gång sedan vi flyttade hit. Snart är det två gånger^^ JA!!

Å, nu vet jag inte vad jag ska hitta på för han läser matte men nånting ska jag väl kunna göra. Kram!

Kattungar!!

Så har min superkatt Tjorven fått två små svarta "råttungar"!!!
image35

Haha, vi ska leka en lek med er kära läsare... Hitta kattungarna:
image36

Lön!

Jösses!! Så stor och fet lönespecifikation jag fick!! WiiiE! Känns mycket bra, hade väl räknat med lite drygt hälften =O Mycket välkommet! JA JA JA JA!!

Men imorgon går jag på första arbetsintervjun. Ett extrajobb som tidningsutdelare på stan men det är ju bättre än inget alls ^^ Sen har jag tur så får man jobba mer än tre dagar i veckan. Är tre timmar om dagen 2-3 dagar i veckan ser det ut som men det är ju bra att ha tills man hittar något annat iaf. Det är genom studentconsulting så jag tror att det är rätt kort uppsägningstid. Perfekt!

Nu har jag gjort ungefär 1/3 av dagens planering så nu är de lunch och en timmes avkoppling till desperate housewives och sen är det ner på stan som gäller. Swedbankkontoret på munkebäck så att jag får betala för gesällprovet så att man får tag i det nån eviga gång!! Imorgon när vi får fast telefon så ska jag ringa och försöka få veta mer om gymmet, om det är gratis för oss som bor här och om det går att låna en symaskin - det verkade så...

Andreas första skoldag idag. Kändes trist imorse när jag lämnade han på götaplatsen men nu börjar dagen känas riktigt bra!

Tjing! :D


Sista dagen

Idag är så sista dagen på semestern. Det var kul så länge det varade... Nu ska jag slltså börja söka jobb och det finns nget som kan beskriva den ångesten jag har även om den just nu är lite mindre än ibland då jag ligger och gråter mot Andreas axel. Det värsta är ju att jag nu inte kommer ha en axel att gråta mot 24h om dgnet eftersom axeln från och med imorgon tisdag kommer gå på calmers om dagarna.

Ja, några kompisar lär det ju dröja ett år eller två innan jag får så jag kan ju lika gärna ruttna i min ensamhet. Jag är inte alls bitter, no,no. GAAH!

Om jag ser till att skaffa det där gymgrejset så kanske jag kan dränka mina dagar i träning utom de timmar jag måste slita av allt mitt hår och söka jobb vill säga.

Tur att jag inte har så stora anlag för att tröstäta för hade jag det skulle jag vara en fetknopp om ca. tre veckor.

Besökshelg

Ja, det kan man kalla den här helgen för Andreas kusiner har varit på besök. På lördag shppade vi en hel dag och så köpte jag en tröja, en top och ett par byxor...På kvällen badade vi i Härlanda tjärn. Sen igår var vi på liseberg och jag åkte berg-och dalbana!! Hemskt! Bara lite kul, hihi! Men det var kul att åka Flumeride! Jaja, iaf. Idag så var vi också på stan och jag shoppade igen!!! Jag som aldrig brukar shoppa!! Hihi! Jag köpte iaf en klänning (svart fodral) och ett skärp till, ett par byxor som når nedanför knäna, vit en skjorta och en vit BH. Allt jag shoppat hela helgen utom BH:n är från HM! Galet!

Det är alltid kul när folk hälsar på och skönt när dom åker hem ^^

Nu ska man väl se TV. Tjing!

Jag är så duktig!

Jag sprang jättebra idag och jag orkade jättemycket!! Hihi - jag är så dukig! Och sen är jag visst så söt att man bara kan prata mysspråk till mig ^^ Men det går bra. Jag vill vara sötast i hela världen ^^

1 år.

2½ år tillsammans. I tisdags (31/7) hade vi dessutom varit förlovade i ett år. Känns förtfarande helt rätt!! Men när bröllopet kommer får väl ekonomin utvisa ^^ Ge oss två år till så ;-) Du är iaf bäst och jag vill alltid vara med dig Andreas!

Så på fredag får vi besök av Andreas kusiner - Så söta!! Roligt att dom hälsar på!
 
Idag är det sol och typ 25 grader i skuggan men det blåser ju var eviga dag här!! Det är ok så länge det är varmt och solen skiner!

Har ni fått några flyttkort då mina vänner?

I lördags köpte jag en matta och ett duschdraperi. Snyggt! Så nu är det bara nån lillgrej kvar att köpa men det får väl bli när det blir.

Vi var jätteduktiga igår. BRAK och sen löpning långt. Enligt mig iaf. Helt död!!

Nu ska jag försöka slita andreas från tv:n och dra med honom till badplatsen!! :D


Bilder från resan och de tre första dagarna!

Inlägg kommer senare...

 Fika på högakustenbron...
 Sova sova (i ungefär 120mil! =O)
 Den berömda "inre känslan" :P
Övernattning i Mariestad
Mys i bilen!
GÖTEBORG!

Tomt...
Köksdelen
Toan
Klädkammaren - LIte skillnad mot två garderober på två personer :)
Sovrummet inifrån
Välkomen in! (för att vi har så fult trapphus om inte annat)
Fönstret i vardagsrummet/köket
Fullt hus av lådor men mer ska det bli...
Närmare bestämt såhär..
Min hantverkare
Bara skojja - det blev det här också efter ett till besök på IKEA dagen efter..
Vi såg såhär mycket bakåt i bilen
Men den blev fin TV:n och växten!!!
Fina köksbordet!
Sköna sängen!
Dag på stan onsdag
Muhahaha! Vem är mest man nu!? /Andreas
Vi tog en fika på "Le pain francais"
Vissa fikade mer än andra...
Men såhär fint är det med bara städningen kvar!!

Lite fler bilder finns också men dom lägger jag inte upp här. Ni får väl maila eller ngt så skickar jag ;)

Mer kommer senare när allt är klart!


RSS 2.0