suck

Inget blir gjort idag och dagen är snart slut. PANIK!

Mycket trevligt att äntligen ha bestämt sig och att Diana vill va min tärna! Puss!

Grrr, just nu är jag inte nöjd med dagen, måste gå å laga mat.

Utmanad

1. Öppna din mapp med foton.

2. Öppna mapp nummer 6.

3. Publicera bild nummer 6 och skriv historien bakom.



Jaasi, håll tillgodo gott folk! Detta är en bild från någon fest hos oss på hägglundsgatan. När vet jag inte. Någon som vet? Kan vara när sus fyllde 19!

Jag har inte så många kvar att utmana men Sandra Sandberg är utmanad samt Sandra Sandberg i Umeå (fd. Ålstig) Så besvärligt att ni heter samma brudar!

bröllop!

Vi var på min chefs bröllop igår i släps kyrka - jättefint va det! Och festen sen va superduperkul för det va många som bjöd på tal, spex och ett och annat uppdrag för brudparet! Jättekul!!!

Möhippan som vi var på i tisdags var också jättekul! Först åkte några med henne och fäktades och sen fick hon köpa kläder på stan att ha på sig på kvällen men hon hade bara 300kr så det var en väldigt tight budget men Tina älskar rea så hon klarade saken med bravur! Sen till den sista och otroligt trevliga aktiviteten som var matlagning med kock i en restaurang inne på åhlens city. Vi delade upp oss i fyra lag och lagade en rätt var så det blev 2 förrätter, en varmrätt och en efterrätt! Det var verkligen kul aktivitet! Rekommenderas för de som inte provat det!

Idag så vaknade vi klockan nio typ trots att vi la oss vid två - halv tre igår natt. Så har vi legat och gosat i sängen tills nu kl 16! men vi steg upp och åt varmkorv med bröd iaf till lunch innan vi la oss igen. Så himla skönt med en sån dag, det var ju år sedan sist man stannade i sängen en hel dag!

Middagsmenyn blir baconlindad halloumiost med stekta grönsaker.

Nu ska jag bestämma en gång för alla om jag ska ha tärna på vårt bröllop eller inte. Det var kul att få lite inspiration igår :) ...eller så kanske jag skjuter på beslutet till någon annan dag...
Over and out.

Skördetid!

Nu får ni en liten bildserie som visar vad jag gjort idag!

  +  =

Jag skördade alltså våra två citroner idag och gjorde citronmoussetårta med knäckbotten och hallontopping! GÖTT!! Hade passat underbart med ett litet vitchokladmusse-lager också! Den är ganska syrlig så man blir inte äcklad.

ÅH! Det är så roligt att baka! Speciellt sådana saker som kräver lite mer arbete! Som jag njöt den tiden det tog att göra denna! Tjohoo!

Ser det gott ut tycker ni?

Vintage-fynd!

 Värdens mysigaste mössa men inte så fin bild kanske hihi!

 Och panikköpet av kostymskor till andreas att ha på Tinas bröllop - Satt jättesnyggt och en perfekt storlek!

Nu äre mat!

åh, Andreas är alltd så snäll med mig... *love*

RSS 2.0