Utmanad

1. Öppna din mapp med foton.

2. Öppna mapp nummer 6.

3. Publicera bild nummer 6 och skriv historien bakom.



Jaasi, håll tillgodo gott folk! Detta är en bild från någon fest hos oss på hägglundsgatan. När vet jag inte. Någon som vet? Kan vara när sus fyllde 19!

Jag har inte så många kvar att utmana men Sandra Sandberg är utmanad samt Sandra Sandberg i Umeå (fd. Ålstig) Så besvärligt att ni heter samma brudar!

Kommentarer
Postat av: Sandra Ålstig

Va varit att ha fått en utmaning! =D Jag välkomnar den med glädje. Förresten så har jag ju kvar namnet Ålstig (Sandra Ålstig Sandberg), så använd det du! =D

2009-02-15 @ 22:25:06
Postat av: sus

Hm.. haha! Ja när fan kan det där ha varit då. Inte när jag fyllde 19 iaf, jag kommer ihåg att jag inte hade dom där kläderna ;) Ser ut att vara på sommaren tycker jag. Festival? Hmm.. mysterium!

2009-02-16 @ 23:25:08
URL: http://edwardd.blogg
Postat av: Emelie

haha jadu undra när det här kan vara:P Tror det är som sus säger att det är på sommaren någon gång. För det ser ut som att jag har fått lite färg;)Hoppas att allt är bra med dig vännen=) Puss

2009-02-16 @ 23:36:52
Postat av: sus

Jo jag sa på en gång att vi var 110% intresserade men hon hade ju flera på g. Men vi verkar ha fått en nu, men inte skrivit på kontrakt än så jag vågar inte ta ut segern i förskott!



Ang håret, jag har bara fått veta av mina frisörer att det är dumt att färga det sådär för att det är så svårt att underhålla? Jag måste färga och hålla på typ hela tiden. Och jag känner inte för att gå till frisören en gång i månaden så jag är lite tveksam :/ men ska du jobba nåt här i sommar eller hur gör du?

2009-02-22 @ 11:16:27
URL: http://edwardd.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0