Smygsingel :P

Nåå det var inte sant men hur som helst så har Andreas iaf åkt norrut ikväll. Känns trist att han åkt men snart så kommer jag efter! ^^ Men det kommer kännas tomt såklart när man kommer hem från jobbet, vi trivs verkligen med att umgås på kvällarna men vi överlever. Jag menar vi vet att vi har varann fastän avståndet är stort för tillfället.

Sen ska jag ju tröstäta moussebakelser och det gör ju saken lite lättare hihihi! Har satt i mig mängder med färska räkor idag också.

Bara två veckor kvar sen smäller det!!


pust å flås - det är 25grader fast klockan är 19....


kommentarer

Åh, tack alla söta för era kommentarer i min blogg! :D

Och så är det superkul att Emma också är ledig över festivalen!! Tjoho!! Emelie också har jag för mig! Det är ju kanon! Helt enkelt perfekt!

Festivalen förresten... Vem kommer någonsin att börja säga "stadsfesten"?


Sova nu och så upp å dusha imorgon. Fredag och sen tidig bruduppsättning lö. Klipppa - göra lockar och sluta tidigare sen hem å mysa. Så åker min älskling på kvällen.. snyftsnyft...





"Loonely, i'm so loonely....."

Älgfilé!

Åååh!! Nu står min älskade karl och steker älgfilé med hasselbackspotatis och kantarellsås. Så härligt att komma hem till! Pusspusspusspusspusspuss!

---------------------------------------------------------------------------------------------

Min förkylning som jag fick lö afton håller på övergå från halsont till tät näsa till snor-rinnande näsa till pajjade stämband... Ring mig inte imorgon för ni lär inte höra när jag svarar ;)

over and out.

Jahapp!

Lång dag idag. Blev lite längre än vanligt idag på jobbet så jag var inte hemma före 20.00. Jobbar egentligen till 19 på onsdagar men det blev en halvtimme till.

Nu är jag trött, speciellt i axlarna och ska försöka få denna bruna babe som jag lever med att massera mina axlar. Gött!

Ringde farbror doktorn idag. Han ska få kolla mina fingrar för dom sväller å jävlas å är stela i lederna, speciellt på morgonen. Men idag har dom varit dumma hela tiden. Dom är dumma nu också. Men inte lika dumma som i morse.

Det blir kul att göra Åsa till brud. Men jag måste prata lite mer med henne å stämma av så att jag verkligen kan och hur hon har tänkt sig alltihop.
 
Nu längtar jag iaf upp till norr. Ska bli så kul att träffa mamma och pappa samt "svärfars" ;) :D

Pimp My Ride!

Ni har jag pimpat min bil. eller iaf städat den. Hade funderat på en doftgran för pimpningskänslans skull men nä - man blir alltid besviken. Kanske jag ändrar mig på måndag. Biltvätt blev det efter invändig städning. Nu ska bara lite färg på den lilla repan jag råkade göra när jag nyss fått bilen. hehehehe...

Nu ska vi snart äta mat! Ikväll blir det soft. Andreas hade intröde till trädgården men han är inte så sugen. Jag skulle tycka att det var kul men jag tycker ju om att mysa i soffan också. Puss!


Välkommen hem Susanne!

Tillsammansblogg

Såg att ludde o carro har en blogg ihop. Kul! Vill också!  Men det skulle aldrig funka för oss.. :P


Uppsättning på den lediga dagen.

Grejade lite på morgonen.. den är lite oren men endå - det är inte sä lätt att göra på sig själv och tycker det är helt ok för att vara första gången jag gör själv.

 

Men det luktar lite bränt hår i badrummet, hehehehe. Värmeskydd är man väl sådär på att använda om jag ska vara ärlig... Man står och säger till kunder att använda det men själv gör man det inte. Det är väl så att man är rädd om deras hår men inte om sitt eget. Åja, det bli en inpackning ikväll.

Räknade förresten och jag har 18 stylingprodukter och 6shampo och 5balsam.. vara 4 är 1liters.. ojojoj. Inte undra på att dom har en egen trådback i garderoben.
 Stylingprodukterna


Snart 3 och ett halvt år sötnos! Då tusan smäller det!

Sol sol sol!

Hela helgen har det varit såå varmt! Sitter inne och svettas fast kl är 22! Det är fortfarande så varmt....

Men imorgon är jag ledig och då blir det antingen att cykla ned på stan eller så ta bussen. Jag är lite osäker på vad jag ska göra där iofs men det var nånting jag skulle kolla.. hmm... ajja.

Kämpar på med att gå in mina pumps och det går väl ok.

På tisdag är det exakt 4 veckor till semester. Wow.

Nä nu ska jag krypa ihop och mysa med min älskade fästman! Puss!

Skopunkten

Nya skor! *Älskar*

Sköna!

 Härligt pärlemorskimmer!! :D:D

Helg

Har jobbat idag och ätit pizza :) Men tyvärr är det inte "Pizzeria Viking"-klass på någon pizzeria här. Suck. Jag längtar förresten till att få äta oxfilé-rulle på festivalen!!  Wiie!

Resten av helgen blir att mysa och bara ha det skönt. Här är det halverst sommar nu! :D :D

Ska på skopunkten imorgon och shoppa. Har hittat ett par perfekta skor!! Och även en hudkräm ska inhandlas! tips?

Har förresten skämt bort mitt hår en del på sista tiden. Kan behövas - klippte senast i augusti! =O Och nu spar jag ju ut det dessutom så det gäller att hålla det helt i topparna. MOP Extreme protein inpackning och sen så har jag KMS Revival cream i också. Tycker att inpackn. verkar bra men har ju bara hunnit använda den en gång ännu. Och Revival Cream är ju bara så go att ta i topparna! Kanske inte helt nödvändigt med ännu en tub att ställa i hårvårdslådan (Jo faktiskt - jag har så mycket att jag måste ha en trådback i garderoben!) men den känns så lyxig!! :D :D
Och lyxig känsla gillar vi :)

Ciao!


För alltid din. I evighet.


RSS 2.0