Åhå ja jaa.

Så var allt bortdiskat och sängen hägrar. Åh, jag är så glad! Längtar till sommar sommar sommar!! :D:D:D:D:D:D

Då ni! Sol, bad, semester, varmt, norrland mm, mm :P Hihi!


Semi-permanent!

Så kan det gå när Ulrica hittar på.

 

20 tvättar ska det hålla, vi får väl se helt enkelt.. Men det är inte för evigt den saken är iaf säker. Tack och lov för det är inte bra att ha en permanent i håret när man vill spara ut håret.... Sen är detta med lockar inte riktigt min grej, fast det är rätt snyggt när det är uppsatt faktiskt  :) 

Nä, nu har vi städat inför besöket i helgen. Andreas föräldrar och morföräldrar kommer hit. Det blir kul men dom stannar så kort tid tyvärr.  Nu är vi värda lite chokladpudding minsann! :P


Andreas Beggren - Jag älskar dig av hela mitt hjärta

Palt!

Idag var det kortdag på jobbet :D Slutade kl. 13! Kändes ju inte sm om man hann börja före man skulle fara hem igen.. Men detvar så lyxigt att nu vill jag ju ha alla dagar så ju :/ Kommer bli lite tungt imorgon :P

Var JÄTTEDUKTIG idag och gjorde palt. Blev en massa paltar så nu är det bäst att dom är goda. Dammsög också och ikväll ska jag städa vidare tex. torka hyllor, skumtvätta mattan och om jag orkar (knappast) s ska jag torka golvet. Vi får ju besök i helgen av andreas päron och av mamma pärons föräldrar. Hihi!

Mat!

Så kan det gå tyvärr..

Hade tänkt ha mys ikväll med go´mat, tända ljus och en flaska vin.

Men Andreas måste plugga.. Hade ju glömt att han har dugga imorgon. Suck.

Han gick iaf iväg för att köpa lite ost och kex som vi kan smaska och det var ju mysigt. Nä nu är maten klar, I'll be back!

RSS 2.0