Ännu en helg till ända...

Såg på råttattouille idag, den var rätt så bra och sådär småmysig! Så har vi ätit god pasta till middag, klippt karln och städad lite så det ser riktigt fint ut här inne nu :) Det är alltid skönt att ha det gjort.

Nu ska jag bli medlem i bioklubben hade jag tänkt! :D Varför har jag inte blivit det förut!? Justja, jag visste ju inte att det fanns. SF Bio gör inte mycket reklam om det iaf.

Har köpt en finurlig grej idag som funnits så länge men så få vet om den. Hoppas den funkar - vore super för alla oss brudar i världen. Återkommer om det senare när den levererats...

Hittade btw ett par skor på stan idag. Får se om det blir att köpa dom eller inte. Kan ju vara så att dom är slut då också såklart, kommer ju inte hinna förbi innan nästa helg. Har ett par bruna som jag tror att jag får ont av, minns inte riktigt. Så jag ska gå i dom en dag och se. Dom jag hittade på stan va ju så fina! :D Men jag måste ha ett par arbetsskor också och det är inte så lätt. Dom ska vara svala (i tunt skinn) och dom ska vara täckta plus att sulan ska vara lite uppbyggd så att man inte får ont i ryggen/fötterna. Dom jag jobbar i nu är ju en katastrof faktiskt i det avseendet men dom är sköna, nästan som att gå barfota ^^

Kram!
-------------------------------------------
Måste bara få säga att jag älskar dig så djupt. Det finns så mycket kärlek att det kommer aldrig ta slut! Så småningom kan vi uppfylla alla våra drömmar älskling... Men fram till dess forstätter vi drömma tillsammans :)

Shopping!

Hittade på min lilla shoppingrunda längst Linnégatan en stor secondhandbutik! Visste inte att det var secondhand när jag gick in men insåg snart att det var Emmaus! Hittade en riktigt fin ljol, skjorta och en slipover. Skjortan passade perfekt under slipovern!

image56

Så nu ska man försöka hitta på vilken film vi ska se ikväll, skaffa lite matingredienser och lite godis, hihi! Frågan är - Komedi eller triller? hmm..? Det blir iaf kyckling i sås med ris plus kokta päron med aftereight och glass till efterrätt! :D Mums! Blir nog inte så mycket godis vid närmare eftertanke. Så var jag förbi systemet och köpte en liten flaska mateus som det ev blir att smutta i sig ikväll. Tog en liten en för vi har en dutta boxvin som ska bli slut. Och framför allt var den så söt! :D Känns mysigt nu när den här omgångens sista tenta är skriven för karln att mysa med lite go´mat och film.

Det värsta är ju att jag måste städa litegrann. Det blev massor med spån i kökslådorna när de sågade ut hålet för diskhon. Jag som trodde att jag gjorde bort städningen förra helgen! Åja, bänkskivan är iaf så fin!!

Skynda dig hit PowerDiddi :P Haha! :P

Ny bänkskiva!!! Äntligen!

  

Den var jättesnygg dessutom! Jackpott!

Helg!

Ska på shoppingtur på gatorna kring järntorget imorgon! Har sett en lampa som är göörsnygg om den nu bara finns kvar i lila vill säga!

Så skönt med helg!!!!

Och nästa helg kommer Diana! Sååå himla kul!! Wiie!


Vi har fått en ny bänkskiva - den är så snygg!! Yey! Känns supergött!

Kramkramkram! Nu ska jag gå och mysa, har lite att ta igen då det inte blivit så jättemycket pussar i veckan. Eller inte lite men kanske färre än vanligt ;) Det ska tas igen - NU!

Städning hela dagen

Jag hara bara städat hela dagen! Förutom när jag handlade, lagade mat och tvättade då vill säga. Från kl. 10 när jag hade tvätttid till kl. 20.30 har jag städat! Nu lyssnar man på musik och softar lite men jag måste nog dra upp Andreas från matten (han har räknat under hela tiden jag städat) och få lite kramar. Vore så skönt att bara krypa ihop och kramas..


Myskvällar i mörkret.

Förra helgen:
  

Hemmagjord pizza åt vi. Jättegött och mysigt!! :D :D :D

Och mamma som var orolig för att vi inte myser :) Det behöver hon inte vara :)

Två dagar

De första två dagarna på Hantverket. Jag är trött!! Jag är inte van att stiga upp så tidigt och jag är inte van att stå, gå och framför allt prestera hela dagarna! Men jag hoppas att jag vänjer mig och det snabbt! Kände mig verkligen inte duktig idag!! Urk! Det bara måste gå om!! Prestationsångest... (as-mega-jobbigt)


Sitter och väljer ut lite musik som jag ska ha till en skiva. Skönt med musik! Men jag går snart och lägger mig. Jag var så trött imorse så jag höll på döö!! Jag vaknade inte av väckaren utan andreas fick ruska mig vaken. Det brukar vara tvärt om.

Åh, sorglig låt... 

Helt otroligt!!

Jag har fått heltidsjobb! Tillsvidareanställning!! Det är ju typ inte möjligt att få i denna stad!! :D :D

YEEEEHAAAA!!!!!!!!!

Det verkar vara ett jättebra arbetsplats och jättesnälla chefer och kollegor! Men helt nya produkter och färger så man kommer få plugga in en del. Så nu blir det att klippa och färga hår igen :D Har endå längtat endel känner jag nu! Skönt med ett kort upphåll så att man får känna det där att man verkligen vill frisörjobba igen! Sen att jag inte behöver oroa mig för hyran, vxande studielån, mat-inköp, allmän shoppning och sparande är ju en härlig bonus!! En stor sten är borta från mina axlar... Skam den som ger sig!! Nu ska jag bara säga upp mig från Statoil. Det var kul att jobba där ju men jag vill hellre ha ett frisörjobb, speciellt nu när det är en heltid... Jag börjar på måndag! :O Snabba puckar men jag valde det själv så...

Det här med träning blir ju lite svårare då jag har ca. 1h. resväg med buss, spårvagn, buss hem från jobbet och kommer vara hemma vid tidigast sju varje kväll.... Vore skönt med bil, då går det så fort! (max 15min.) ;) Får nog ta å kolla upp detta med gymmet i RIK-hallen igen. Kan man kanske tom. få med sig lata Andreas! :P Nämen han har sjukt mycket plugg.

Jag älskar honom så mycket... Tack för allt stöd älskling. Det har jag verkligen behövt. Som din mamma sa idag när jag inte alls tyckte om hennes förslag om att flytta närmare jobbet...... "Han sa ju att ni skulle börja trivas jättebra". Det gör vi.. Puss!

----------------------------------------

Within temptation - Ice queen (acoustic version)

stan.

Blev en tur på stan idag. Köpte ett par benvärmare cremévit färg. Mysiga!!!

Så var jag på Kondomeriet och tittade lite. Dom ska ju flytta så dom hade rea där. Har aldrig varit in förut och det var som en mysig liten butik med några mysiga små brumbrum men kan skriva upp på "vill-ha" listan:P. Ska väl ta med min karln in där sen, haha!

Nä, nu piper micron som besatt. Min lunch är klar!

kram

Höstmys!

Tog en promenad ikväll efter middagen! Såå mysigt vi hade! Och det blev en massa höstbilder! Mest på mig efterson andreas tyckte jag var så söt ;) 

Wiie!
      
    
 

"I'm so in la-la-la-love with you..."

--------------------------------------------------------------------------------
Hittade förresten några gamla bilder från lägenheten som aldrig blivit uppladdade.
 

Tjött!!!!

Gah! 5h sömn två nätter i rad. Zzzzz. Och nu när man äntligen får sova ut är man helt knasig och siger upp frivilligt kl 6 för att gå och träna!! Men jag vill prova Chiboll och det går bara 07.30på måndag morgon. Det blir ju helt klart att basta efteråt och kanske en vattenmassage sen.. Och hem och sova...

Bortskämd

Nu vill jag ju inte alls jobba ju! Har ju varit ledig hela veckan så nu är man sådär lagom bortskämd och vil ha en ledig helg, hehe :D Fast det är seriöst lite tugnt att jobba 16-22. Jag är ju själv stora delar av tiden också...

Promenad

Gick en promenad idag. Det är så härligt väder ute :D

Men nu är det visst nån som jag inte har nån aning om jag känner som lagt till mig på sin msn så det är säkert nåt pucko som man får blockera sen. Suck.

Så ska man iväg på core och afro ikväll. Och gymintro. Jag har fortfarande träningsvärk från BP, ska det aldrig gå om!?!? Jag var på en timmes step igår, eller en timmes förnedring skulle man kunna kalla det för det fick sååå dåligt!!! Jag känner mig bara som en lång smal sticka med armar och ben som flyger hur som helst och gaaah! Det går ingenting och ser asfult ut. Får väl se om jag ger det nån gång till men jag måste typ byta byxor då för alltså det är som ett skämt hur smala benen ser ut alltså.. suck, man blir ju deprimerad bara man tänker på det. 

Så satsar man på en myskväll sen då :)

Träning

Så har man varit på 30 min pump följt av 30 min core. Jag lär ju ha träningsvärk imorgon.. Jaja.. Skönt endå.

RSS 2.0