Gårdagen

Pesonalfest igår. Stängde 16.00 å sen blev det förfest på jobbet. NIce! Men Pär har så mycket sjuka saker i sin telefon!! Ojojoj... Men han är rolig!

Maten på stadsfesten var väl sådär men jag hade såååå himla kul! Aldeles lagom va jag å det var verkligen kul!! Å sen på lördag kommer det bli minst lika kul!!! Men det kommer väl bli dyrt, haha för jag lär ju måste köpa inte bara en cider ^^

Nu ska vi kasta stor-frisbee!

Gla´!

De e ja´!

Hejhopp livet leker och fåglarna kvittrar...!

Ojsan!

Mys i en hel dag igår och idag ingen aning om vad vi ska hitta på men det är "min" dag idag märker jag! Mums! Du är mysigast i hela världen! Vilken morgon ^^ Å sen så ska vi hitta på många roliga saker idag också! Så härligt! Synd att stan har stängt bara annars kunde man gått i nån affär å kollat på lite linnen till dig :)

Å, nu ska jag göra nå skojjligt!

We're finally there!

Trodde aldrig den här dagen skulle komma men nu är den här... Som vanligt när man ser tillbaka fattar man inte att tiden kunde gå så fort.

Just nu är jag lycklig men samtidigt så förstår jag inte riktigt... Tror nog jag kommer tänka typ 1000ggr att han snart far igen... Men det gör han ju inte! Härligt! Men jag förstår det inte riktigt endå...


Jag känner som en vemodighet också. Så som jag skulle känna om jag vore i hans ställe och som han aldeles säkert känner.

Dessutom så känner jag vemodighet över att lämna mitt hem. Det kommer ta ett tag att skapa Göteborg till "hem". Eller iofs, Göteborg kommer väl aldrig bli hem lika mycket som skellefteå men jag menar mer vår nya lägenhet... Vemodigt känns det iaf. Overkligt. Jag känner en saknad redan och jag har inte åkt än.

En go´ dag!

Känns skönt men jag längtar till imorgon när jag ska få hämta ut kortet på expert! Så ska jag nog kasta ett getöga på "min nya mobil" Fast det är inte säkert att jag någonsin köper den. Men fet lön fick jag.. JAAA!!! Gött gött!


Sen ska man ju aldrig underskatta telefonsnusk ^^


Bror min har skickat massa svängig musik! Yea!


Jag är på sånt go´ humör! MuMs!


Torsdag is the shiet!!!!!

Dagen, framtiden

Har fått ny färg i håret - 5/75. Blev riktigt fint! Så nu är jag en mörk brunett igen! Kändes lite lockande att prova vara blond när jag lix har håret så kort men Camilla har nog rätt. Jag skulle antagligen aldrig trivas i det. Men det kändes mycket bra att ha /75 istället för /77!! (Brun-mahogny istället för brun-brun)

Så var jag ute på en promnad ikväll. Lång blev den men jag gjorde en paus för att ringa Andreas. Var bara tvungen at höra hans röst, säga att jag älskar honom.. Det var så härligt ute å solen lyste så fint. Jag fick som känslor av lycka och lugn. Det kändes på något sätt som om han var med mig. Jag önskar att han varit det.

På torsdag eftermiddag kommer han äntligen hem för gott. Underligt. Skönt. Jag har som blivit så van att längta, att vara ensam, att kväva känslorna av saknad, att gråta floder i ensamhet. Underligt. Jag skulle kunna börja gråta nu av ensamhet. På torsdag av lycka. Snälla var samma underbara man som alltid. För alltid.

Känslorna går som ett virrvarr ibland. Jag vet inte vad jag känner. Jag är nervös, förhoppningsfull, rädd, längten, orolig, ledsen och glad över att vi ska flytta till Göterborg. Jag kan inte heller tro att det är sant. Det är sex veckort kvar och jag vet hur fort tiden går. Snart är vi där. Alltför snart?

Bad blir det i midsommar. Måste bara hitta en strand som är tom så man kan bada utan kläder. Jag har ju stället i skogen som jag skulle vilja bada på innan vi åker. jag har längtat sen skoterutflykten förrförra vintern! Underbart men antagligen alldeles för kallt. Tror tusan-i-mej att havet är varmare är den där skogsbäcken!

Lördagkväll festivalhelgen längtar jag till, då ska det bli partaj till tusen!!!! Även om Andreas inte kommer va så vild :P

Skulle vilja höra Björn sjunga "Jag ger dig min morgon" igen. Han sjunger den så otroligt fint min morbror trubaduren. Jag hörde låten idag och började minnas att han sjungit den för mig en gång. Vackert. Likt originalet men bättre.

Börjar 14.00 imorgon. Ska krypa ihop och läsa. Kan inte hjälpa att jag får lite dåligt samvete när jag har så korta dagar. Jag måste ju samla ihop pengar!! Men jag måste må bra framför allt. Jag ser detta som sista chansen att jobba alldeles för mycket. Jag vill inte göra det när andreas kommit hem. Nu jobbar jag mindre istället men jag får väl passa på att städa. Jag vet att han vill att jag ska njuta av att jag är ledig och inte känna samvetet gnaga. Jag ska inte låta det styra. Skönt att va ledig ska jag tänka!

Nä, nu ska jag bara mysa. och längta till torsdag! Kram!

....

Åh, vad jag saknar dig...!


Suck igen!! :O

Fast bara för att jag är orolig - Jag älskar dig!

Hm

Den här kvällen vet jag inte alls vad jag ska göra av.. hm.. vill hitta på något men jag är för lat!!!! Läsa blir det kanske.

Jag ser verkligen fram emot tjejkvällen imorgon!! Kiwijosé och hpnotiq - kan det bli bra?

Cyklar snart till jobbet...

Snart är ungefär 10 min bort för att vara exakt.

Åh, för första gången följde jag inte ner till bussen imorse, det var endå skönt för mina skavsår att inte gå ner och jag fick ju sova längre men det kändes lite konstigt. Andreas uppskattar ju när jag följer men det gjorde faktiskt ingenting idag - det är ju för tusan sista gången han åker iväg! =D

Han var så glad imorse - jag tror han va trött igår. Det är så härligt att han alltid vaknar med ett stort leende! Det är mycket värt för mig.

Dethär med flytten gör att man blir lie längten och lite skrämd. Blandade känslor - jag trivs ju bra i vår nuvarande lägenhet också. Jag längtar efter semester iaf!!!!

Borta igen..

Men för sista gången nu. Känns endå trist att han åker såklart, när han är på ett sånt här nerehumör också. det hände något där när vi va å träffade hans föräldrar men vad vet jag inte... Det är ju inte s att jag gjort något men just då böev han rätt tyngd av nåt iaf.

Imorgon ska jag käka världens frukost :D MuMs!

Och ha ont i skavsåren UNDER fötterna. ALLA skor kommer göra ont om jag inte mot all förmodan lyckas lära mig gå på ovansidan av fötterna :S

Gonatt!


Mardrömsdag 1

Oj idag jobbade jag 11,5 h utan lunch.. Tusan också! Jag blir så rag när jag typ tabbar mig sådär! Men man lär sig väl ^^

Sen får vi väl se hur det går imorgon.. hmm.. Nervöst!

Nu ska jag läsa lite fast jag borde sova.

Igår

Förfesten spårade lite för min del men så går det ju alltid när jag träffar Thomas för tusan! Sen ute dansade vi mycket - Det va kul men jag fick ont i knäna fort, det var ju dåligt men. Sen blev Diana lite upprörd när jag snackade med han Johan typ sista 25 min i baren. Jag hade väl kunnat prata med henne också, hon stod typ på andra sidan mig i baren å sa inte ett tjota. Kanske för att jag hade ryggen mot na.. :S Inte snäll va jag då. Det var ju för tusan hon som skulle hitta en karl å dra hem :P Nu drog ju då jag självklart inte hem nån! Jag kan jättegärna snacka å så med nån sådär men aldrig i min värld att det skulle bli nå mer alltså! Jag va lite ororlig att han skulle haka på när vi gick hem men jag undvek väl att fråga saker som "var ska du sova inatt då?" Fast jag va nyfiken på det eftersom han bor ute i bushen nånstans mot burträsk tror jag..? Men nä! En sån kommentar kan ju uppfattas sådär, hm, vad ska jag säga.. Upmuntrande eller typ "jag frågar så för att jag inte vill säga rätt ut att jag vill ha med dig hem". Vore rätt så dåligt om det uppfattades så! Iaf om han följt hade jag ju måsta prata allvar med han, att jag inte ville ha något men det hade känts helt ok. Aldrig att jag kulle låtsas som ingenting tills man kom hem å han ville börja tafsas å då berätta "näää! jag vill inte ha nångting alls, inte ens minsta lilla, jag vill bara ha min fästman", haha! nä aldrig! det är fasen nästan fult tycker jag. Men som sagt det behövde jag ju inte bekymmra mig om eftersom när vi skulle gå så gick jag å Diana själva och jag fick en kram å en liten puss tror jag minsann på halsen som jag inte alls hann va med på men ok.

Jag hoppas att Diana inte blev allt för besviken på mitt krogsällskap, hm, Kanske måste vi göra om det åsså får jag va lite mer social med henne på slutet å bistå henne med att få nån karl i säng. =))

När jag kom hem sen så hade då Andreas ringt tre gånger men jag hade ju lämnat mobilen hemma eftersom jag inte orkade ha nån handväska. Haha! att ha mobilen i bh:n är ju uteslutet - min mobil är rätt tjock! hihi! Jag sms:ade han vid fyra innan jag somnade å sa att jag älskade han - han är så söt när han hör av sig sådär varje kväll till mig! Han är en guldklimp som jag vill behålla i resten av mitt liv!!!


ensam.

Ikväll har jag känt mig ensam och frusen men nu börjar jag bli varm iaf. Andreas ringde men jag blev inte mindre ensam snarare tvärt om. Jag saknar honom mcket just nu. Och så är jag stressad fast jag inte alls har något att vara stressad över men det är väl för att jag stressat hela veckan å nu kan jag inte sluta det är som om jag bara tänker på att jag ,åste göra saker för att sen kunna göra mer saker men jag vet inte vad dom grejerna är! Jag har inte alls någon ro att sätta mig och läsa, tom. här när jag skriver så stressar jag. frågan är om en promenad skulle göra susen men jag har inte ro att promenera heller. Gaaah! Jag kanske skall ta å baka men hm, det är så onsyggt i köket men jag ids väl inte diska heller. hmhmhm. Skriva ihop dagböckerna som jag tänkt förut kanske - jag är endå lite sugen men jag kan ju inte hitta alla gamla! Fattar inte var de tagit vägen!!

Jaja, nu har jag inte ro att skriva mera.

Kram

RSS 2.0