Nattsudd

Kan ju bara tala om för dom som förfasade sig om att jag festade mig igenom fredagsnatten till kl 5 på lördagsmorgon (typ Sandra och Mamma) att vi for ut på Valland efter Iron Maiden och var ute till sju på morgonen. Vi dansade helt galet mkt! Men såååå sjukt kul vi hade!!! YEY! Jag har levt på det hela veckan! :D

Det måste göras om!

Nu så ska jag ta och laga middag. Klockan är mkt men jag tycker att det är så jobbigt att laga mat när man kommer hem såhär sent som jag gör nu när jag åker buss (kl. 19:20) så jag skjuter upp det lite till.

Blev bjuden på öl-orientering igår av en kund. Tyvärr så åkte min tänkbara lagkamrat till Rom idag.

Och sen är jag som sugen på en sån liten lejontatuering på halsen. Hm. Vi får suga på den karamellen ett tag till minsann.

Trött!

Jag gick och la mig kl 5 imorse för jag, Sandra och Linnéa va ute och festade. Sen var det ju så ljust ute så jag vaknade en gång i timmen ungefär fram till kl 10 då jag inte kunde sova fastän jag var dödstrött. Sen skulle vi träffa Åsa nere på stan kl 11 så då var det bara till att pallra sig upp.

Så ikväll var det egentligen inte tänkt att det skulle va fest men så blir det nog så att jag skall möta upp dessa iron-maiden-fans på stan efter konserten och partaja vidare.

JAG MÅSTE HINNA SOVA NÅGON TIMME INNAN!

Over and out.


Mycket har hänt..

 I syrrans trädgård

Jasi, det var länge sedan jag bloggade - fy på mig!

Jag hade iaf mamma på besök föregående helg - mkt mysigt att få rå om mamma lite för sig själv! hihi! Fika och se på rosor! Jag blev helt kokko i bollen av att lukta på alla dessa rosor på trädgårdsföreningen och jag vet inte hur många gånger jag utbrast "Åh! kolla den här då! Åh, så fin den är!". Ungefär en gång per rosbuske skulle jag tro. Minst! Vi var och åt ute och fikade som sagt. Massor med fika!

Sen så saknar jag ju att ha Andreas här som vanligt.

Jag va kung idag de sista tre timmarna på jobbet. Yey!

Till helgen kommer Sandra och Linnéa och då ska vi ut å festa! Taggad! Sen kommer Ante och Dick där mitt i natten också. Bror kommer på besök för at hämta bilen på söndag någon gång. Då blir det buss till jobbet igen, suck. Men det känns skönt att han tar den så då slipper jag sälja den.

Jag hoppas att Andreas bror Thomas kommer hit någon helg också!!

Nu ska ni få se några bilder från semestern! Mera kommer senare!
    Eriksdal
Rsoen som jag fick av min älskling när jag kom med flyget *älska*

I Bonnstan   Systers härliga blomma i kvällssolen
 sist men inte minst min bror som sklippte sitt skägg lite kortare för att jag skulle kunna klippa hans hår lite kortare. men det hände en liten olycka så det blev JÄTTEKORT hår... Ooops!

----

He is The one.

Ensam...

Juat nu känner jag mig mycket ensam... Jag vill inte släppa fram gråten ur halsen så jag kämpar emot allt jag kan.... Fy, det är inte kul just nu...

--------------------------------------------------

Blev brutalt uppraggad av en afrikansk student idag. Dom har ju en speciell raggningstil helt enkelt. Suck.

Biblioteket och ellos

Jag ska nog beställa från ellos! Några riktigt snygga heminredningsprylar hade dom!

Hm, ni kan ju få se min underbara tolkning av vår nya lgh á la Picasso:



Där skulle det alltså varit en bild men det jävlas med mig. Åja.

Undra om man ska fara en sväng till biblioteket sen... Måste köpa nytt rabattkort och det känns ju jobbigt men kanske skulle man slå till med ett tremånaderskort iaf så man slipper springa å köpa dessa hundrakort hela tiden och så att man kan åka obegränsat.

Så var det med den saken. Jag känner mig lite ensam här!
Bäst att jag går och filar naglarna.

--------------------------------------------------
Grattis Emelie till lägenheten!

4 Juli 2009

Bröllop!

Save the date ;-)

-----------------------------------------------------------------------

Jätteskönt med helg. Ska köpa en av de nya tuttifrutti-påsarna, läsa en bra bok och spela dataspel. Sen kanske dra en vända på biblioteket, vi får se. Ska passa på att laga lite mat också så man slipper laga varje vardag iaf.

Mina naglar har blivit jättelånga! :O Ska fila lite på dom så att det blir en snygg form och att dom inte blir längre för nu börjar dom vara svåra att hantera. Det är så synd att typ två av dom blivit kortare efter att ha gått av.. suck. Ska kanske ta å leta upp mitt glanslack och dra på ett varv imorgon. Hittade faktiskt ett nagellack som jag ville köpa på Åhlens (Dit kan jag rekomendera att gå och tillbringa några timmar med att pilla på typ alla grejer - skitkul!) Det var nå som skulle va diamantspån i typ. Skulle ge bra glas och hårdhet. Det känns lyxigt med diamant i hur som helst! ;-)

Tjing!


Ny lgh och trötta dagar

Jag är så trött!

Orkar inte skriva mer om lgh idag annat än att jag ska skriva kontrakt på torsdag.

sova nu!!

Göteborg

Nu har man varit för länge på landet - det första som händer är att man håller på bli överkörd av en spårvagn.

Är alltså tillbaka i Göteborg nu och det är mkt varmare här!!! Så ska jag upp och jobba imorgon och det är ångestfyllt. JAg vill inte gå och sova trots att jag är jättetrött för jag vill inte ha imorgon!

Puss på Andreas! 

Ska kolla på lgh imorgon efter jobbet och det blir ju roligt.

Myggbett!

Jag som sa till göteborgarna att det inte var så farligt med mygg i norrlad. Det har jag minsann fått äta upp!!
Jag har 28 mygbett på ena benet och 12 på andra benet = 40 myggbett på BENEN SAMTIDIGT! Och jag har inte orkat räkna alla på axlar och rygg... Suck! Och hälften av dom är fremkronor-stora bölder. Jag är inte lika immun längre eller så är myggen värre än vanligt!
Tack och lov så kliar inte alla 40! ;-) Det känns iaf att man har haft semester i norrland! *älska*

Ni blir det att vänta på posten (vårt hyreskontrakt skulle komma innan helgen så att Andreas kan skriva på och jag ta med det hem igen) och sen diska å städa så Andreas slipper det.

4 Juli! Nu är det precis ett år kvar gott folk!

Ny lägenhet!!!

Helt otroligt!!!

Vi fick en lägenhet via Boplats! Och stor va den också, 81kvm. Inte så dyr hyra hade den heller. Lär bli ungefär som nu i och med att jag ska sälja bilen och börja cykla till jobbet :D Tillträde 1september.

Jag ska åka och kolla när jag kommer hem. Jag hoppas verkligen att den är fin!!! Skönt att ha ngt roligt att längta till när man kommer hem dessutom.

Jag lär sakna Andreas som en skrutt!!! Jag får iaf besök helgen v. 29, 30 och början av vecka 34. Nice!

Städ.

Städddag idag hos mam-pap.


RSS 2.0