Sista rycket!

Så får man använda sin kategori "Flytt" igen då ;)
Idag blir det sista rycket med flyttpackningen. Imorgon bitti flyttar vi! :D Spännande att se vad Andreas tycker om lgh, han har ju inte sett den ännu...
Jag ska iaf packa grejer och andreas ska skriva isär möbler mm. Sen ska vi ner på stan vid lunch och käka ute på ngt kafé. Här är nämligen göörvarmt! 20 grader och inte ett moln på himlen! Mysigt!
Vi ska köpa en till flyttlåda också för det kommer nog behövas. Det blir alltid mer saker än man tror när man packar.

Ska sätta in bilder så fort vi får upp datorn igen. Vi får la se när vi packar ner den men vi lär kanske inte ha den uppe ikväll så om ni vill prata så äre telefonen som gäller. Dom stänger av den på måndag här på studiegången men jag vet inte när bredbandet kommer kopplas in i nya lyan. Då får vi IP-telefon igen. Med nytt telefonnummer. Det kan ta upp till tre veckor till innan vi får dosan. Ouch! Vi har inga bredbandsutttag så det blir ADSL (tror jag det heter). Ouch igen!

Nu ska jag rusa och hjälpa min sötis!

Ps. IMORGON FLYTTAR DU JU OCKSÅ SUS! Wiiie! Äntligen!!! :D :D


21 år!

Så har man fyllt 21 år då.. Jösses!

När jag föst läste grattis-sms:et från susanne trodde jag att hon var för tidig. Att det typ va den 9. Diana brukar alltid va för tidig iaf :P Inte trodde jag att det redan hunnit bli den 19 augusti! :O Hihi!

Imrgon äre till att dra på supportertröjan å heja fram sverige. Hoppas dom slår "fjollorna" (andreas namn på fransmän)


Trevligt att ha pappsen på besök och så kommer ju andreas nästan imorgon.. im en timme är det imorgon hehehehe! Han kommer torsdag för er som inta fattade det.
God Natt!

Aj!

Musklerna runt skulderbladet har bestämt sig för att trilskas. Aj!!

Så la jag en massa slinogr på en tjej idag å det tog jättelång tid. Dessutom - mina fingrar bestämde sig för att stelna till när det va halva huvudet kvar - tack så mycket! :(

Detta blev ett enda långt klagoinlägg. Bäst att gå o sova.
--------------------------------------------------------
BARA TVÅ DAGAR KVAR ÄLSKLING!!

Mat!

"Nu ska här lagas mat i massor och frysas in till matlådor så slipper jag laga mat på hela veckan" tänkte jag när jag va å handla så jag handlade ett pkt strimlad skinka, grädde, lök, pasta, stor påse färsk svamp mm men så kom jag på att jag ju bara jobbar måndag å halva tisdag! Sen kommer ju pappa och då kanske vi inte ska äta matlådor?? Fast iofs. Varför inte då går det fort iaf och det blir mkt tid över till annat.

Annars får jag väl äta pastasås till middag å lunch må tis iaf... Jag behöver lite riktig mat. Har som varit alldeles för mkt Choizo å ostuvade makaroner i veckan.

Haha - jag bytte till mig ett knallgult linne på Erikshjälpens bytesmarknad idag mot en gammal t-shirt. Ska sy in det nya lite men nu har jag iaf ngt att ha på mig på fotbollsmatchen på onsdag! Heja Sverige!

Slappardagen no. 1

Idag är jag ledig - Yes!

Jag ska ner på stan en sväng och så ska jag städa. Ska komma en tjej å kolla på lgh och man vill ha lite städat iaf så att man inte skäms ^^

Åh, susanne är ju så duktig som börjat städa och dona inför flytten till Uppsala (Grattis till lägenheten turturduvor!). Själv har jag inte sorterat ett papper och än mändre börjat packa ner prylar i lådar. Vi kommer flytta rätt så fort eftersom jag vill kunna cykla till jobbet. Det är grymt jobbigt att åka buss för det tar så lång tid! Nu ska dessutom spårvagnen köra en omväg för att dom bygger om en bro så då är det ännu värre än vanligt. Jag längtar till den nya lgenheten! Det är ju så att när man väl ska flytta så vill man ju bara ha det gjort. Hoppas Eric är ledig den 1 så att han kan hjälpa oss eller ännu bättre - Om vi får lgh redan den 30 Augusti! (Måste ringa och fråga om det är möjligt men jag tror att han är lite sur han som bor där nu för att vi inte skulle ha hans tvättmaskin).

Vi ska åka och se "Jiddra inte med Zohan" när Andreas kommer hem. Blir trevligt! :) Enligt trailern verkar filmen rolig och Adam Sandler brukar ju alltid va jättebra!!

Hihi! Gillar hur du skriver ditt namn när du lämnar kommentarer Ålen! Nu är det lätt för mig att hålla isär Sandra Sandberg 1&2 ^^

Nehepp. Orkar jag ska jag börja städa i lådor mm och slänga sådant jag inte vill ha kvar.

Hittade förresten ett resereportage om Grekland i en tidning. Där stod om olika öar och lite utförligt om vilken typ av semester man kunde vänta sig på de olika öarna(fest, lugn, mat, bad mm) på ett väldigt informativt och kort sätt. Yay! Jag va tvungen å spara det för bröllopsresan kanske går till Grekland - vi ska väl höra med en resebyrå om dom har förlag på ngt ställe utifrån våra önskmål som vi inte tänkt på. Sen måste vi ju fundera ut hur långt vi vill åka och hur länge... Svårt! Speciellt eftersom sommaren är så fullbokad med grejer endå för Andreas - sommarjobb i Skellefteå och skolstart. Jag har ju fördelen att ha så otroligt gulliga, snällla chefer att jag kan ta ut semestern när jag behöver.

Åh va fin jag va igår när jag va på stan och såg Salem el Fakir på Götaplatsen. Andreas, du hade älskat mina kläder och mitt ansikte och mitt hår osv.. :D Men jag orkade inte å ut och dansa sen för det kom folk å ragga på mig redan i nordstan och jag orkade inte med det bara. Sängen va så mysig så ^^ Och Andreas ringde när jag sovit en timme (typ drygt kl 01) och han va full. Min gullegris :P Han tyckte nog att jag skulle hålla han vaken tills han nyktrat till men jag höll ju knappt på att lyckas hålla mig själv vaken ju! Jaja, jag la på efter en halvtimme iaf och jag hoppas att chipsen kunde hålla honom vaken. Hur nyttigt det nu var att klämma i sig en massa chips och cheezeballz i det läget ^^ Jag hoppas att han mår bra idag! (Ringer senare idag sötnos!)

Nä. Nu ska jag ta tag i frukostproblemet. För det är ett problem at komma på vad man ska äta. Jag är för trött i huvudet för att komma på ngt att äta och dessutom har jag varit för lat de senster veckorna och ofta ätit supesnabb mat som makaroner korv eller kanske rent av köpt mat! :O Fasen också. Det blir bra när Andreas kommer hem. Har har ett jobb att göra - Göda upp mig. Har tappat ngt kilo i vikt och det är inte bra.


Söndag

Den här helgen har gått fort. Jag va vaken jättelänge igår så jag sov till 11.
 
Så har jag diskat och bakat bullar.
Nu ska jag lata mig resten av kvällen, jag håller på med ett korsstygnsbroderi så jag har lite pyssel att göra. Men det är kul!

Haha - jag som beklagade mig över detta med inbjudningskort till bröllopet ramlade igår över perfekta kort, stämplar mm. Så nu har vi det på det torra! Blir väl att pyssla om några månader då.


Alltså jag kan inte lyssna nog på "Killswitch engage - My curse" - den är grymt skön!


Arg!

Fy så arg man blir när man ser på expressens förstasida. Fy jag tycker så synd om människorna som hamnat i krig - det är så fruktansvärt och jag blir så arg! Och ledsen...

---------

En dag på stan

Nu ska jag ner på stan och kolla lite.

Over and out.

Musiktips! Revolverheld - Generation rock


Snart så!

Snart kommer Andreas ÄNTLIGEN hem! Det är mer än en månad sedan vi sågs sist. Det är inte så kul. Men nu bröjar det närma sig! Två veckor kvar...

Hittade en bild på vår nya fondtapet som min söta svärfar ska sätta upp! Tack Jerry! (Och Mona fastän hon säkert ska hålla sig ur vägen enligt Jerry)
 Så kanske det blir till att måla resten av rummet.


Åh, jag undrar vad jag ska göra ikväll. Sandra å Andreas skulle ut och ta en öl så det hade ju varit kul om dom bara varit här i Göteborg istället!

Satte i mig en halv kaka 72% mörk choklad. Det gick jättefort. Inte alls likt mig att glufsa på det där sättet.

Hm. ska nog försöka hitta ett mönster på en kjol. Jag vet hur jag vill ha den och hoppas kunna hitta mönster, annars måste jag improvisera och det är lite besvärligare. Och justja! Köpa mönsterpapper imorgon.

Är man jättetråkig om man inte gör sånna supefina inbjudningskort till bröllopet tro? Just nu känns det som om jag aldrig kommer orka, hinna och kunna göra fina sånna när det är dags för det. Det vore ju kul också kanske - man gifter sig ju bara en gång ^^ och pyssel är ju kul. Om det blir fint vill säga!

Grr! Jag blir så avundsjuk på Sandra som få va med min älskling!!

Ska kanske börja på mitt broderi nu så jag får ngt att göra. Jag håller på bli galen. Men när jag blir galen på att inte ha något att göra och jag känner mig ensam och jag saknar Andreas och alla vänner så är det ännu svårare att göra ngt. Jag blir som paralyserad och så blir jag ännu mer galen.. Round and round and round and round it goes...

OS är föga tröst. Jag gillar inte speciellt mkt att se på tv.

Slutat tidigt.

Idag slutade jag kl 17 istället för 18. Såå skönt! Samma sak fredag den 22 för jag ska inte ha nån lunch nu på fredag heller. (Men det går bra för jag kan äta i verkningstiden före och efter så ag kommer inte alls att strunta i att äta mat älskling, va inte orolig!)

Nu så ska jag slappa och diska resten av kvällen. Tjing!

Vår bebis

Så här stor har vår lilla "bebis" blivit!

17 April 2008:


3 Augusti 2008:
   
Apelsiner överallt!(Fast det är nog mera citroner just nu iaf) Frukten sitter längst ut på alla grenar utom på en gren där det kommer nya blad hela tiden istället!
Jag hoppas att den skall trivas i den nya lägenheten också! Då kan den ju tom. få stå ute på balkongen på sommaren!


Shopping

Va på shopping idag. Lägger upp lite bilder senare ikväll.


------------

Här kommer en! Köpte alltså en bikini på Zara (ville åt svarta trosorna för Sandra har ju beställt en överdel till mig :) ) samt ett linne på Mango:
 Min min kan ju diskuteras men men. Den bjuder jag på!

Så köpte jag dessa söta salt och peppar-spöken på Chilli:
Sööta!

Abstinens

Jag måste ha hem min Andreas snart för annars får jag spunk!! Jag vill mysa, gosa, skratta, busa, ha sex, prata och kramas med honom!


Imorgon ska jag dra runt på stan. Men ikväll? Vad göra? Diska.. Ånej! Blää.

Bild på min outfit lördagskvällen med Sandra:
 Inte det mest färgsprakande men jag gillar det endå!           (Kjol från Tvist&Tango, top från Franza)

--------------------
Har varit förlovade i två år nu (31/7-06).
Bokade kyrkan igår. 4 Juli blir det bröllop! =)

RSS 2.0