bilder

Här kommer lite bilder på vår lgh/tapetsering... Vi har inte ordnat möbler, tavlor, mattor eller gardiner än men ni kan ju få se lite iaf.

 Andreas och apelsinträdet på vår balkong efter att han lagt ut den otroligt vacka trä-trallen!

Tapetrivning i hallen Ett dåligt kort på den färdiga hallen, men garderoben är inte tapetserad ännu och datorn ska givetvis inte vara i hallen!  Detaljbild på fondtapeten i hallen.


en bit av hall sovrum och vardagsrum  
Kolla in detta  Ni ser ju att sovrummet gått från en mörk ful grön till en snygg ljus grön (förra bilden).
Sist men inte minst vår fondtapet i vardagsrummet:  (bubborna försvann när tapeten torkade)

FÄRDIG!

Jaaaa! Tapetseringen är klar!

ÄNTLIGEN!

*puss på älsklingen*

ny lgh... renovering på g...

jag håller på bli gaaalen av denna tapetsering.. dom som gjorde tapetseringen för typ 25 år sedan spacklade apetskarvarna och nu släpper det där så alt blir pannkaka och det blir sååå mycket slipning och underarbete så jag blir gaaalrn sen så kmmer andres föräldrar inte till helgen utan nästan helg å då ska vi va klara med allt å det blir supertight å hinna...det dammar som fan å jag är förkyld å  supersvag i musklerna så jag orkar inte slipa å andreas får ta allt jobbigt (dvs typ allt). Han är en ängel och helt underbar och jag vet inte riktigt om han förstår hur tacksam jag är för att han tar sånt ansvar över renoveringen...

Synd att han inte har någon ledig vecka i höst för då hade det definitivt blivit en restresa!!

Hm, just nu ligger bröllopsplanerna inte högst på priolistan som ni säkert förstår. men till jul blir det många beslut som ska tas kring detta är bra när man är uppe i norr att göra bort sånt på plats,  vi ska bestämma min vigselring då, mat, tårta mm

Min bror ska flytta till spanien, medelhavskusten, närmare bestämt  till Castellón de la plana. Grymt bra kommer det bli! Det är jag helt övetygad om!

Ja nu ska jag gå och bistå min snygging ett tag till. Natti!

Ps. kommer bilder när jag lyckats packa upp sladdarna ds.

 


RSS 2.0